Dolní Benešov opět potvrdil, že hraje jak na houpačce. Tentokrát byl nahoře a zvítězil. Prvních třicet pět minut bylo jasně v režii Benešova, a právě ty rozhodly o jeho výhře. Hned po pár sekundách se domácí družina ujala vedení, když Mlýnek vyslal do uličky Ševčíka, který našel nahrávkou pod sebou Stříbného, který dorážel do prázdné branky – 1:0. Po čtvrthodině hry našel Stříbný Mlýnka, jehož střela orazítkovala břevno, a všudybyl Polák hlavou zametl míč do sítě – 2:0. Pak šel dvakrát sám na gólmana Stříbný, ale neuspěl. Ve 33. minutě našel Husovský dlouhým balonem za obranou Mlýnka, který nasadil kličku gólmanovi a zasouval do prázdné klece – 3:0. Teprve teď se začaly osmělovat i Sudice. Střely Riemela, Havrankeho a Vojtěcha Kryštofa si ale svůj cíl nenašly.

Úvod druhé půle patřil Sudicím, když se ve 47. minutě odrazil balon na malém vápně k Tomáši Kryštofovi, který už neměl problém ho zasunout za záda brankáře – 3:1. Sudice pak byly opticky lepším týmem, ale jejich snaha většinou končila před šestnáctkou. Dostaly se k pár střelám Havrankeho, Valníčka a Tomáše Kryštofa. Benešov naopak hrozil neustále z rychlých brejků. Husovský sám trefil jen brankáře, Ševčík dvakrát ztroskotal na gólmanovi a Kichner zase netrefil brankovou konstrukci. Skóre se už nezměnilo a Benešov si tři body uhájil.

 Ohlasy k zápasu
FC Dolní Benešov B

Richard Husovský (hrající trenér): Naši hru rozhýbali naši dorostenci, kteří si první půlhodinu dělali s jejich obranou co chtěli. Sudice vyrovnaly hru až po pauze, ale my jsme svou výhru udrželi.

TJ Sokol Sudice

Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Začátek nám hrubě nevyšel, během půlhodiny jsme prohrávali o tři branky.Pak jsme se zvedli, ale ze svých šancí jsme využili jen jednu a ztrátu jsme nedohnali.

Sestavy

FC Dolní Benešov B

M. Vaňura – K. Dvořák ( 58. J. Reichel ) – J. Ševčík – D. Mlýnek – L. Stříbný – D. Večerek – D. Lorenz ( 45. P. Bittner ) – R. Husovský ( 74. P. Kichner ) – M. Vaculík – D. Pospěch – J. Polák

TJ Sokol Sudice

L. Levák – L. Kartous ( 46. T. Kalmus ) – D. Havranke ( 82. D. Dudek ) – T. Kryštof – V. Kryštof – P. Baránek – T. Riemel – T. Zips – M. Pitra – R. Molnár ( 35. J. Valníček ) – P. Vítek

Rozhodčí : Pinček Milan

ŽK : 25. D. Mlýnek , 58. L. Stříbný , 25. L. Kartous