Zápas dvou týmů začínajících na S, přineslo utkání mezi Strahovicemi a Sudicemi. Úvod zápasu vyšel lépe hostující letce, když se po individuální akci prosadil střelou zpoza šestnáctky Pitra – 0:1. Pak zavraždili šance Riemel hlavičkou a dvakrát Havranke. Pak přišla pro hosty strašidelná čtvrthodina, kdy Strahovice čtyřmi góly rozhodly o osudu zápasu. Ve 28. minutě se zmocnil míče na půlce hřiště Slavík, a své sólo přetavil v branku – 1:1. O pět minut později napadal brankáře Vala, zmocnil se míče a z úhlu napálil míč do kasy – 2:1. Pět minut před pauzou utekl po straně Moc, naservíroval balon na Stříbného, který se nemýlil – 3:1. Dílo zkázy pro hosty dokončil před pauzou Moc, který obešel dva protihráče a zavěsil – 4:1.

 

Po pauze na trávníku jasně dominovaly Sudice, ale jejich muška byla značně vychýlena. Strahovice se dostaly asi dvakrát do ohroženi hostující klece. Dvakrát se v tutovce zjevil Havranke, ale nedal. Gól měl na hlavě opět Riemel, ale branka mu byla velká. Dvakrát se dostal k míči na hranici vápna Tomáš Kryštof, ale vždy mířil těsně vedle. V jedné šanci se zjevil i Vojtěch Kryštof. V 83. minutě navýšil vedení domácích Duda, který zužitkoval centr Lhotského – 5:1. Poslední slovo měly Sudice dvě minuty před koncem, když se z trestného kopu prosadil Vojtěch Kryštof – 5:2.

Ohlasy k zápasu

 

SK Meteor Strahovice B

Jiří Beneš (trenér): V prvním poločase nám pomohl navrátilec Moc z Dolního Benešova, který se k nám vrátil po zranění. Po jeho vystřídání po prvním poločase, patřil druhý Sudicím, ale nám se jejich šance podařilo přežít a vyhrát.

TJ Sokol Sudice

Lukáš Kartous (vedoucí týmu): První poločas byl vyrovnaný, a my jsme místy byli lepším týmem. Bohužel jsme ve strašidelné patnáctiminutovce dostali čtyři branky, a ty rozhodly. Ve druhé jsme už byli jasně lepší, ale shořeli jsme na neproměňování šancí.

Sestavy

SK Meteor Strahovice B

J. Halfar – P. Slavík – J. Stříbný – P. Hluchník – P. Lhotský – J. Malchárek – F. Schenk – M. Vala – B. Moc – J. Beneš – Š. Beneš ( 56. A. Duda )

TJ Sokol Sudice

M. Boček – P. Vítek – M. Kryštof – M. Pitra (35. D. Dudek-75. L. Levák ) – T. Zips – T. Kalmus – T. Riemel – D. Havranke – J. Valníček – V. Kryštof – T. Kryštof