Po dlouhé zimní pauze opět začala soutěž III.třídy sk.A muži kde naší svěřenci zajížděli na půdu Kozmic “B” a od začátku jsme věděli, že nás nebude čekat nic lehkého.

Do prvního utkání jarní části se představili hned 3 posily našeho týmu a to Filip Tišler, Lukáš Masnica a Vojtěch Bystroň kteří přišli z ostravského celku TJ Slavia Michalkovice kde mužstvo A museli rozpustit a tak si kluci našli nové působiště.

Nove posily nastoupili hned od začatku zápasu a již od první minuty jsme měli více ze hry, větší převahu ale bohužel jsme nedokázali trefit zařízení. Úvodní branku zápasu vstřelil Vojtěch Bystroň z nenápadného centru který zaplul až za brankářovi zády, tudíž stav byl od 5.minuty 0:1. Zhruba asi do 20. Minuty jsme byli lepším týmem, ale poté jakoby s hráči Kozmic probrali a přebrali utkání na svoje kopačky. Přišlo vyrovnání na 1:1 a také první poločas skončil remízou. Nicméně do druhého poločasu vstoupili domácí mnohem lépe kdy v 54.minutě zvyšoval domácí Galdia svým druhým gólem v zápasu na 2:1. I nadále se dařilo Kozmickým dobývat branku Sudic a v 69.minutě přišla penalta kdy Daněk zvyšoval na 3:1. Po třetí brance se hrál fotbal spíše ve středu hřiště. Další branku vstřelili domácí v 82.minutě na 4:1. Na druhé straně přišlo snížení z kopačky Davida Trnčíka který zahrával penaltu a proměnil. Nicméně za 4 minuty bylo definitivně rozhodnuto, kdy domácí zvýšili na 5:2 a dali definitivní tečku Sudickým v utkání.

Sestava Sudic

Boček “K” – Vítek, Zips, Krištof, Kubeša – Bystroň, Tišler, Trnčík, Baránek – Masnica, Pitra.

Na lavičce: Hlaváč L., Hlaváč M., Levák, Riemel.